Testimonials

Via via kwam ik bij Rogier terecht omdat ik gewoonweg te veel op mijn bordje had liggen.

Eerst heeft Rogier mij geholpen om van mijn bestaande content hele toffe social media content te maken, zodat ik niet alles zelf hoef te doen. Hierdoor ben ik op het social media gebied volledig ontzorgd.

Rogier is heel accuraat, werkt ver vooruit volgens planning. Hij doet altijd wat die beloofd en komt de afspraken goed na en je kan hierdoor ook echt op hem bouwen. Dat vind ik, als drukke ondernemer, ontzettend fijn.

Naast het maandelijkse social media pakket schakel ik hem ook in als ik extra projecten heb.

Zo heeft hij me ook ongelooflijk goed geholpen bij het allereerste online community summit van de Benelux met het meedenken en het plaatsen en aanpassen van de content. En ja, daar ben ik hem ongelooflijk dankbaar voor.

Als je op zoek bent naar iemand die heel goed met jouw huidige content nieuwe social media content kan maken, die goed aanvoelt wat je wilt als ondernemer, zodat jij als ondernemer kan focussen op waar jij blij van wordt. Dan kan ik je Rogier echt van harte aanbevelen.

Maartje Blijleven

welovecommunities.nl

Je hebt goede en betere samenwerkingen. Die met Rogier is absoluut een betere! Hij is rustig, denkt mee en is punctueel. Zaken kan ik op deze manier makkelijk overdragen. Rogier heeft onze social media gedaan en structuur aangebracht. Als je iemand zoekt voor je social media, stop dan maar met zoeken.

Marjon de Vroomen

AMV Opleidingen

Rogier is een waar feest om mee te werken. Hij heeft het hele pakket. Hij is snel, intelligent, nauwkeurig, behulpzaam en heeft hele goede sociale vaardigheden. Als je hem kort spreekt, weet je al dat het goed zit!
Hij heeft een breed scale aan waardevolle kennis en oplossingen. Rogier denkt strategisch mee en weet wat hij wel kan en geeft het ook eerlijk aan als hij iets niet kan.
Als je een oplossing wilt op het gebied van je website, Mailchimp, nieuwsbrieven, podcasts en meer, dan gun ik je dat Rogier nog plek voor je heeft.
Rogier is zeer gedreven en gaat absoluut een gouden toekomst tegemoet. Hij is een groot en uniek kado om mee te werken!

Nathalie Bouts

Bewustspreken.nl

Samen gaan werken met Rogier was de beste beslissing van afgelopen jaar. Voordat ik met Rogier ging werken, spendeerde ik minimaal 2 dagen per week aan mijn online marketing activiteiten. Dat is nu maximaal 20 minuten per twee weken, omdat Rogier dan alles in kaart heeft gebracht. Hij legt mij de mogelijkheden voor en ik hoef simpelweg aan te geven welke richting ik wil dat het opgaat. Hij denkt strategisch mee over versnellings- en verbetermogelijkheden van mijn bedrijf, waardoor ik mij nu bezig kan houden met dat waar ik goed in ben. Rogier doet waar hij goed in is, namelijk: strategische groei realiseren voor mijn bedrijf door inzet van verschillende social media kanalen, het bedenken en plannen van online activiteiten. Ik vind dat Rogier uitblinkt in strategisch meedenken, aanvoelen wie mijn doelgroep is en daarop inspelen en nieuwe ontwikkelingen zien en deze vervolgens implementeren voor mijn bedrijf. Hij is super snel, flexibel, accuraat en slim. Precies degene die ik nodig heb om strategische groei te realiseren in mijn bedrijf. Ik weet zeker dat de inzet van Rogier ervoor heeft gezorgd dat mijn bedrijf razendsnel gegroeid is afgelopen jaar. Ik gun iedereen Rogier in zijn of haar bedrijf. Rogier, bedankt!

Mirjam Hegger

Podcast Masters Academy

We hebben Rogier gevraagd om mee te denken over de groei van onze bedrijven, met name bij de lancering van de online wijncursus van Vinonista. Het fijne van Rogier is dat hij veel ervaring heeft met online marketing en precies weet wat ervoor nodig is om je business online te laten groeien. Rogier denkt actief mee met de strategie, planning en de acties die er nodig zijn om het juiste resultaat te behalen. Hij neemt veel taken uit handen en voert deze snel en goed uit.

Daarnaast neemt hij initiatief als hij kansen ziet om tot een beter resultaat te komen. Hij is to the point en communiceert goed, waardoor je weet dat het goed komt. En dat geeft rust. Het geeft ons een heel fijn gevoel dat we in Rogier een partner hebben die onze (tijdelijke) projecten niet alleen goed regelt, maar ook zorgt dat we het resultaat halen wat we voor ogen hebben.

Een verademing en echt een ware asset voor de groei van onze bedrijven.

Annemieke Tissink & Pieter Henzen

Eigenaren Puurst & Vinonista

Ben jij een drukke ondernemer met ambities en zoek je iemand die met je meedenkt op het gebied van mailfunnels, marketing, advertising en salespages? Dan ‘moet’ je bij Rogier zijn.

Ik wilde wel een mailfunnel, een email lijst en een salespage, maar ik vond het lastig en stelde het lange tijd uit. Rogier hielp me met het outlinen en inrichten van een goed converterende salespage en met het stroomlijnen van mijn mailfunnel. Hij bruist van de goede ideeën voor sales teksten en video’s, komt met suggesties om meer sales te krijgen en zet altijd dat stapje extra in het meedenken.

Zo jong nog, maar met een gezonde dosis ambitie en een indrukwekkende portie ervaring en kennis op zak, zorgt hij er met zijn verfrissende kijk op de dingen voor dat ik regelmatig mijn comfortzone oprek. Zo leuk om telkens weer bij te leren! Rogier is echt een hele fijne gozer om me te werken. Voor mij de perfecte rechterhand omdat hij meedenkt, het grote geheel ziet, maar ook niet te beroerd is om dingen grondig uit te zoeken en aan te pakken. Kortom, ik gun iedere ondernemer die succesvol wil zijn ‘een Rogier’.

Cat Colnot

Story coach en ‘goudzoeker'

Menu