Over Rogier

Op mijn 14e starte ik mijn eerste onderneming, een webshop genaamd Households.nl, waarop ik samen met een goede vriend een assortiment van zo’n 15.000 producten aanbood via vergelijkingssite beslist.nl en Google shopping.

Dit was de start van mijn ondernemerschap waarin ik de vele mogelijkheden van het online ondernemen ontdekte. Er is zoveel mogelijk. Vaak spreek ik ondernemers die niet meer weten waar ze moeten beginnen.

Afgelopen jaren heb ik gewerkt met meer dan 30+ systemen die jou als online ondernemer kunnen helpen bij de groei en automatisering van je bedrijf. Ik kijk graag mee hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen brengen.

Eind 2020 startte ik Podkaster, een online dienstverlening voor de bewerking van podcasts. Wij nemen de gehele bewerking van jouw podcast uit handen waardoor jij als ondernemer al je tijd en energie kan stoppen in de content en verspreiding van jouw podcast. Podkaster werkt met een abonnement waarmee jouw podcasts op een vaste frequentie bewerkt worden.

Lees hier meer over Podkaster →

Lees ook wat klanten over mij zeggen →

Menu